LOYAL Real Estate – devotați fiecărui client
LOYAL Real Estate nu este o agenție imobiliară obișnuită din Chișinău, ci este o comunitate de specialiști imobiliari de o performanță vastă în domeniul vânzare- cumpărare, înființată în anul 2021.

Prin intermediul nostru aveți acces rapid la cele mai noi și atractive locuințe și spații comerciale din Chișinău. Oferim o gamă completă de servicii profesionale - consiliere imobiliară, juridică dar și consultanță cu privire la credite ipotecare.
Dacă doriți să procurați sau să vindeți o proprietate imobiliară, atunci specialiștii imobiliari ai companiei LOYAL sunt onorați să vă reprezinte și să vă asigure o tranzacție profitabilă, lipsită de stres. Calificarea înaltă a specialiștilor cât și baza de date a proprietăților imobiliare de care dispunem, ne oferă posibilitatea de a presta servicii de calitate, tuturor clienților noștri.

Pentru detalii privind serviciile noastre, portofoliul de proprietăți, termenii și condițiile de colaborare, vă invităm să ne contactați prin oricare dintre mijloacele de comunicare disponibile în pagina Contacte.
Echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști
Echipa noastră
Pîslari Alexandru
Specialist Imobiliar Chișinău, Râșcani
Ochișor Cristian
Specialist Imobiliar Chișinău, Ciocana
Iachim Daniela
Specialist Imobiliar Chișinău, Ciocana
Alătură-te echipei LOYAL
Dacă ești atent la detalii, îți place comunicarea, ai puterea de a convinge și ești pasionat de vânzări, atunci echipa noastră te invită să faci parte din ea, descoperindu-ți versiunea perfectă!
Întrebări frecvente
Ce acte sunt necesare pentru vânzarea apartamentului?
Vânzătorul apartamentului pune la dispoziție următoarele acte:

1) Actul de identitate;
2) Certificat de căsătorie/ divorț;
3) Act de proprietate asupra imobilului (contract de donație, de moștenire, de privatizare sau de vânzare-cumpărare, hotărârea judecătorească etc.);
4) Extrasul și evaluarea din Registrul bunurilor imobile eliberat de Agenția Servicii Publice.
Cât durează vânzarea apartamentului meu?
Vânzarea apartamentului în mediu este de 26 zile potrivit statisticilor companiei LOYAL, dar depinde de mai mulți factori:

1) Prețul;
Stabilirea prețului real de piață este una din cele mai importante aspecte în vânzarea unui imobil.
2) Locația;
Există mai multă cerere pentru o proprietate ce este situată într-un cartier extrem de solicitat, cu o infrastructură dezvoltată, decât o proprietate care este situată într-o zonă mai puțin oportună.
3) Starea imobilului;
Proprietățile cu reparație se vor vinde de obicei mai repede, decât proprietățile care necesită reparație sau sunt aglomerate cu bunuri personale.
4) Factorii sezonieri;
Pe moment ce vremea se răcește, scad șansele de vânzare rapidă. În general, noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie tind să fie cele mai lente perioade pentru vânzarea proprietăților.

Specialiștii imobiliari ai companiei LOYAL vor spori semnificativ viteza de vânzare a apartamentului dumneavoastră, având experiența și profesionalismul necesar.
Ce taxe trebuie sa plătesc, atunci când îmi vând apartamentul?
Vânzătorul este cel ce plătește impozitul pe venitul impozabil sau creșterea de capital în urma vânzării. De asemenea acesta achită extrasul și evaluarea din Registrul bunurilor imobile eliberat de Agenția Servicii Publice.
Ce taxe sunt la cumpărarea apartamentului?
Cumpărătorul este cel care plătește taxa de stat pentru transferul dreptului de proprietate dar și onorariul perceput de biroul notarial unde se semnează contractul de vânzare- cumpărare. Taxele notariale variază în funcție de modalitatea de plată a apartamentului (în numerar sau credit ipotecar). De asemenea, cumpărătorul achită taxa pentru înregistrarea dreptului de proprietate asupra bunului procurat în cadrul Registrul bunurilor imobile (ASP).
Cum pregătesc apartamentul pentru vânzare?
Apartamentul expus spre vânzare trebuie să atragă potențialii cumpărători și să pună în valoare avantajele locuinței. În funcție de cum îl vindeți mobilat sau nemobilat, trebuie să depersonalizați apartamentul de lucrurile personale precum ar fi fotografii, bibelouri etc., să reparați micile defecțiuni cum ar fi termopan defectat, becuri care nu funcționează etc. Dezordinea în apartament va reduce foarte mult din calitatea imobilului în ochii potențialilor clienți. Apartamentul curat, cu un aspect plăcut, va avea mai multe șanse de a fi vândut rapid.
Pot procura apartament în rate dacă lucrez peste hotare?
Creditul imobiliar deschide oportunități și pentru persoanele care lucrează oficial peste hotare. Pachetul de acte este unul restrâns și conține:

1) Contract de muncă oficial peste hotare;
2) Certificate salariale pe minim 6 luni;
3) Extras bancar sau acte ce confirmă proveniența banilor;
4) Prima rată minim 20 % din prețul total al apartamentului;

IMPORTANT: Contractele de muncă se acceptă în limba română, rusă sau engleză, dacă contractul este în altă limbă, atunci, acesta trebuie tradus și apostilat în țara în care lucrează solicitantul la credit.
Lasă o solicitare
Lasa o solicitare si vom gasi cea mai buna oferta.
Trimis cu success
Satisfacția clienților este prioritatea noastră principală din acest motiv un reprezentant al companiei LOYAL va reveni în cel mai apropiat timp.
Închide